Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

WITTE TENTEN VERHUUR

Witte tenten verhuur | Het overgrote deel van de tenten die in Nederland worden verhuurd zijn witte tenten. Wit is de meest gangbare kleur voor het verhuur van tenten. Wit is een neutrale kleur en is ideaal in de zomer omdat wit het minste opwarmt. Tenten kunnen, indien ze niet gekoeld worden in de brandende zon erg warm worden. Een warme tent is enerzijds bevorderlijk voor de omzet van de drank, maar aan de andere kant kan het een dermate vervelend effect hebben, dat de bezoekers liever buiten de tent dan in de tent actief zullen zijn.

WITTE TENTEN VERHUUR LEVERANCIERS

Door het grote netwerk wat wij hebben op het gebied van witte tenten kunnen wij in verschillende regio’s de beste partners uitkiezen. Niet elk bedrijf is geschikt om een grote tent neer te zetten. Daarentegen zijn er ook bedrijven die zo ingericht zijn dat ze enkel grote tenten neerzetten, waardoor een offerteaanvraag voor een relatief klein project enkel wordt gecontinueerd indien er een zeer grote marge op zit. Een slechte match dus!

Wij weten precies bij wie we een offerte neer moeten leggen. Door de grote hoeveelheid aanvragen via onze website in de regio vanZaandam kunnen wij een stevige korting bedingen voor de klanten die wij doorsturen. Zo ontstaat er een win-win situatie.

WITTE TENTEN VERHUUR: KORTING

Bent u op zoek naar de juiste partner voor de verhuur van witte tenten? Aarzel dan niet om bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen en profiteer van minimaal 10% korting op uw offerte aanvraag. Of het een partytent, een feesttent, een huwelijkstent, een alu tent of een werktent is, wij spannen ons vrijblijvend in om voor u het beste aanbod te vinden. Doordat wij de partijen in Nederland evalueren op het gebied van onder andere prijs, assortiment en service kunnen wij een perfecte match maken. Voor de tenten verhuur bedrijven is dit ook een prettige situatie. Zij ontvangen klanten die 1 op 1 aansluiten bij het assortiment wat ze kunnen leveren waardoor ze zich niet bezig hoeven te houden met klanten die aanvragen neerleggen die niet te realiseren zijn (en waar normaliter een ander bedrijf voor ingehuurd zou moeten worden waardoor de offerte prijs drastisch omhoog gaat).

Alvast bedankt voor uw offerte aanvraag. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.