Tentenverhuur

Exclusieve stretch- en sailcloth tenten voor uw event

Kwaliteit

Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit

PODIUM HUREN

Een podium huren maakt vaak deel uit van een offerte voor een partytent, alu hal, feesttent, paviljoentent of een pagode tent. Van een podium waar iemand een lezing op kan houden, tot een podium waar een hele carnavals band op kan worden gezet, alles is mogelijk.

Indien u een partytent wilt bij een podium, of u wilt enkel een podium aanvragen, dan kunt u dit doen via ons offerteformulier. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend én gratis. Wij zoeken voor u de leverancier die het beste bij uw aanbod aansluit.

PODIUM HUREN | LEVERANCIER

Het huren van een podium in combinatie met een partytent komt financieel vaak beter uit dan het huren van een los podium. Met het matchen van uw offerte houden wij rekening met het feit of u deze leverancier wel of niet een podium kan aanbieden om volledig in uw behoefte te voorzien. Indien u speciale voorwaarden heeft met betrekking tot uw podium, dan vragen we u dat bij het aanvragen van de offerte duidelijk aan te geven.

Een offerte, die aansluit bij het assortiment van de leverancier en dus waar de leverancier goed in is biedt een grotere kans op het leveren van een scherpe prijs dan lukraak bedrijven aanschrijven.